ok ok fajne tylko nie rozumiałem wszystkiego
ale dobrze że gościu zrobił dodatkowe obrazki
ale nie powiem interesujące, zawsze coś zostanie
NO racja zawsze coś zostanie i może nię przydać na strzelance .
sorry że się wtrącę w temat.
Obstawiam że macie znajomych z woja to z nimi możecie pogadać na temat poruszania się a większość z nich pewnie była by w stanie zrobić wam szkolenie. Jeżeli nie to możecie zagadać do Ramaka (organizuje ramsar) on robi szkolenia w terenie zalesionym ale z racji tego że był w byłym 1PSK to z czarnej podstaw myślę że też by mógł poduczyć i zrobić takowe szkolenie choć trzeba już z nim o tym pogadać.
InSecT napisał:
sorry że się wtrącę w temat.
Obstawiam że macie znajomych z woja to z nimi możecie pogadać na temat poruszania się a większość z nich pewnie była by w stanie zrobić wam szkolenie. Jeżeli nie to możecie zagadać do Ramaka (organizuje ramsar) on robi szkolenia w terenie zalesionym ale z racji tego że był w byłym 1PSK to z czarnej podstaw myślę że też by mógł poduczyć i zrobić takowe szkolenie choć trzeba już z nim o tym pogadać.
Jeżeli chodzi o szkolenia u Ramaka, część ekipy brała w tym udział w zeszłym roku. "Szkolenie weekendowe" jest świetnie zorganizowane, Ramak potrafi przekazać uczestnikom szkoleń bardzo dużą dawkę informacji. (Niestety ze względu na inne zobowiązania, szkolenia oraz "RAMSAR" są wstrzymane.) Czekamy z niecierpliwością na wznowienie działalności przez Ramaka.